vlag
vlag
vlag

Gezocht: piano of vleugel

In mijn atelier vindt u een wisselend aantal uitstekende piano’s en vleugels. Ervaar welk instrument het beste bij u past. Het instrument dat u kiest lever ik persoonlijk bij u af. Elk halfjaar kom ik graag bij u langs om te stemmen. U wilt een piano kopen bij een goede pianozaak. Wees kritisch, ga in zee met een vakman. Voor aankoop, advies en bemiddeling ben ik uw man.

Wilt u een gebruikt instrument van een particulier overnemen? Dan bent u onzeker over de staat van onderhoud en krijgt geen garantie. In dat geval kan ik de piano voor u taxeren. Voor een uitgebreid taxatierapport bereken ik € 75,00 (incl. 21% btw).

Actueel aanbod

Die zit

Uw 'zit' voor het klavier moet correct zijn en ontspannen. Een pianobank is een bescheiden onderdeel. Maar als u een uurtje in een verkeerde houding heeft gespeeld weet u precies waarom u er tenminste één keer aandacht aan moet besteden. Bij pianospel telt elk detail. Bij de aanschaf van zitbank, pianolamp en metronoom adviseer ik u graag.

Het koren en het kaf

Tegenwoordig worden veel piano’s en vleugels in China gebouwd. Goede instrumenten, niet zelden in licentie gebouwd en voorzien van een vertrouwenwekkende Duitse naam. Toch is het niet altijd eenvoudig om dan de juiste keuze te maken. Op dat terrein heb ik vele jaren ervaring en kan ik u goed adviseren. Met objectief oog en expert oor kan ik elke vleugel of piano op klank en techniek beoordelen.