vlag
vlag
vlag

De juiste toon

Mijn belangstelling voor muziek dateert vanaf mijn vijftiende jaar. Ik hield van muziek, speelde zelf en de piano had mijn speciale interesse. Vooral het technische aspect ervan. Zo kwam het dat ik op mijn negentiende voor de opleiding pianostemmer/technicus koos.

Een droom wordt werkelijkheid!

De piano zou mijn leven gaan beheersen. De grondige opleiding pianotechniek bij het HMC, de wereld van muziek. Dit vak en dit leven pasten mij als gegoten. De tijd vloog. Ik deed examen en stapte in mijn eerste baan als pianostemmer-technicus in een van de toonaangevende bedrijven in ons land. Ervaren en gerijpt bij verschillende werkgevers begon ik na 10 jaar een eigen bedrijf.

Inmiddels 30 jaar verder heb ik een bloeiende praktijk als pianostemmer/technicus en restaureer ik piano’s en vleugels van hoge kwaliteit waaronder; Steinway, Bösendorfer, Grotrian Steinweg, Bechstein, Blüthner e.a. Mijn showroom en atelier zijn gevestigd aan de gracht op de Uilebomen 20 te Den Haag.

“Elke klant behandel ik alsof
hij m’n enige klant is, een lange relatie
is daarbij m’n doelstelling”
fond

Verkoop

In mijn atelier vindt u het hele jaar door een wisselend aantal uitstekende piano’s en vleugels. Vanzelfsprekend neem ik alle tijd voor u om een instrument te adviseren dat wat klank en bespeelbaarheid betreft het beste bij u past. Een greep uit mijn assortiment: